خلال کن و یا اسلایسر از جمله تجهیزات آماده سازی غذا در رستوران ها، تالار های پذیرایی، آشپزخانه های صنعتی و می باشد که برای خرد کردن ، برش زدن ، ریز کردن ، رنده کردن و یا خلال کردن  مواد غذایی مانند کاهو، پیاز، کلم، خیار و گوجه و مورد استفاده قرار میگیرد.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مهندسان مشاور شهرسازی شارمند انسکتاریوم وبلاگ شخصی طاهره فراهانی سنسور فشار هاگلر Billy گلداستور آشپز باشي Kristen Jacba Adriana